ПОВІСТЬ-СПОГАДИ ПРО МИКОЛУ ЗЕРОВА «НЕЗАБУТНЄ, НЕМЕРКНУЧЕ» А. ЦІВЧИНСЬКОЇ: ОСОБЛИВОСТІ КОМПОЗИЦІЇ І НАРАЦІЇ - Снєгір, Анна (Молодий дослідник, 2025)
У статті на підставі аналізу композиційних та наративних особливості повісті-спогадів Алли Цівчинської «Незабутнє, немеркнуче» розкрито особливості жіночого біографічного письма. Зосереджено увагу на таких аспектах, як: тематична специфіка жіночих біографічних творів, використання гетеродієгетичної нарації у ході змалювання особистої історії, фрагментарна структура твору як принцип композиції спогадів у повісті.