ВИКОРИСТАННЯ ІНСТРУМЕНТІВ НА ОСНОВІ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ВІЗУАЛЬНОГО КОНТЕНТУ БІБЛІОТЕК - Воробйова, Марія Сергіївна (Молодий дослідник, 2025)
У статті розглянуто приклади інструментів на основі штучного інтелекту, що допомагають створювати візуальний контент. Наведено приклади можливого застосування їх бібліотеками для створення інтерактивного та сучасного простору.