ПИТАННЯ ІНКЛЮЗИВНОСТІ НА ТЕРЕНАХ УКРАЇНИ. БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ ТА СПОСОБИ ЇЇ ДОСЯГНЕННЯ - Рава, Вікторія Ярославівна (Молодий дослідник, 2025)
У статті досліджуються питання інклюзії. З використанням матеріалів «Довідника безбар’єрності» (2021 р.) дискутується термінологічна складова інклюзії. Презентуються результати власного дослідження авторки «Питання інклюзивності на теренах України – безбар’єрність та способи її досягнення» (2024 р.).