СОЦІОКУЛЬТУРНІ ІННОВАЦІЇ У РОБОТІ УНІВЕРСИТЕТСЬКИХ БІБЛІОТЕК: З ЧОГО ПОЧАТИ? - Бабенко, Анастасія Романівна (Молодий дослідник, 2023)
У рецепції наведені приклади проєктів з напрямку соціокультурної діяльності, які створені й функціюють на базі університетських бібліотек. Для порівняння були представлені як українські, так й іноземні проєкти. На основі цього у тезах подані рекомендації щодо питань, які варто враховувати фахівцям для впровадження інноваційних соціокультурних проєктів в університетських бібліотеках України.