ВЕБСАЙТ БІБЛІОТЕКИ НМАУ ЯК DIGITAL-КОМУНІКАЦІЯ З КОРИСТУВАЧАМИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ - Салтикова, Анастасія Андріївна (Молодий дослідник, 2023)
Зміна інформаційного середовища сприяє відповідним змінам у комунікаційній діяльності бібліотек України та світу. У статті проаналізовано важливість якісного впровадження digital-комунікацій в роботу інформаційних структур та описано досвід такого характеру комунікацій на прикладі вебсайту бібліотеки Національної музичної академії України: з моменту його заснування до роботи під час воєнного стану.