ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА ТА ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ УКРАЇНИ - Бондар, Богдан Юрійович (Молодий дослідник, 2025)
У статті розглядаються актуальні проблеми інформаційної безпеки України в умовах триваючого військового конфлікту та зростаючих зовнішніх загроз. Підкреслюється важливість створення ефективних механізмів захисту інформації на всіх рівнях, враховуючи швидкий розвиток цифрових технологій та нові виклики, пов’язані з кіберзлочинністю і дезінформацією. Аналізуються існуючі технологічні, правові та організаційні заходи, що реалізуються для захисту інформаційного простору держави, а також пропонується комплексний підхід до вирішення проблем, який включає співпрацю держави, бізнесу та суспільства.