ДИЗАЙН-ПРОЄКТ ВЕБСАЙТУ БІБЛІОТЕКИ ЯК НАПРЯМ УДОСКОНАЛЕННЯ НЕВЕРБАЛЬНОЇ КОМУНІКАЦІЇ З КОРИСТУВАЧЕМ

Автор(и)

  • Анастасія Андріївна Салтикова студентка VI курсу (групи ІБАСм-1-22-1.4д), спеціальності «Інформаційна, бібліотечна, архівна справа» Факультету української філології, культури і мистецтва Київського столичного університету імені Бориса Грінченка

Ключові слова:

бібліотечна справа, дизайн, вебсайт, бібліотеки, UI дизайн

Анотація

Дизайн-проєкт вебсайту бібліотеки визначається не тільки естетичними аспектами, але й відіграє ключову роль у вдосконаленні невербальної комунікації з користувачем. Забезпечуючи зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, вебсайт стає не лише платформою для доступу до інформації, але і ефективним інструментом спілкування.

Посилання

Дизайн інтерфейсу користувача – Вікіпедія. Вікіпедія. URL: https://uk.wikipedia.org/wiki/Дизайн_інтерфейсу_користувача (дата звернення: 25.10.2023).

Як вибрати колір логотипа: посібник для початківців. Продизайн. Продизайн. URL: https://prodesign.in.ua/2016/07/yak-vybraty-kolir-lohotypu-posibnyk-dlya-pochatkivtsiv/ (дата звернення: 22.10.2023).

порад для типографіки у Web дизайні. Medium. URL: http://medium.com (дата звернення: 08.10.2023).

Vovchak V. 6 прийомів UI/UX, завдяки яким ваш дизайн виглядатиме професійно. Dezjob. URL: https://www.dezjob.com/post/6-прийомів-ui-ux-завдяки-яким-ваш-дизайн-виглядатиме-професійно (дата звернення: 17.10.2023).

Downloads


Переглядів анотації: 5

Опубліковано

31.01.2024

Номер

Розділ

Статті